Hva er melkesyreacidose symptomer?

Laktinsyreose oppstår når melkesyre akkumuleres i blodet raskere enn det fjernes. Vanlige melkesyreacidose-symptomer inkluderer klamhet, tretthet, magesmerter, sløvhet, rask hjerterytme, rask pusting, søt luktende pust og kvalme. Det kan føles som hedeslag eller varmeutmattelse, og det oppstår oftest i situasjoner der disse forholdene sannsynligvis vil oppstå.

En blodprøve kan avgjøre om for mye melkesyre er i blodet. Videre testing kan være nødvendig for å finne ut årsaken, skjønt. Det kan være nødvendig å teste spinalvæske for å utelukke visse livstruende infeksjoner.

Melkesyreose symptomer ligner mange av symptomene på overoppheting og utmattelse, slik at en person kan forveksle symptomene sine for hverandre. Inten trening er den vanligste årsaken bak tilstanden. Herdingen er ofte så enkel som hviler til kroppen kan bryte ned overflødig av melkesyre i blodet. Drikke sportsdrikker som inneholder elektrolytter bidrar til å forhindre problemet eller kan øke hastigheten på utvinningen.

Når nyrene eller leveren ikke virker ordentlig, kan det ikke være mulig å vente på at kroppen skal gjenopprette seg selv. Diabetespatienter, personer som lider av ervervet immunbristsyndrom (AIDS) og andre autoimmune sykdommer, og de med lever- og nyreproblemer, kan være i økt risiko og bør ta laktosyreose symptomer alvorlig. Venstre ubehandlet, tilstanden til slutt kan føre til koma.

Det finnes en rekke medikamenter og giftstoffer som også kan føre til opphopning av melkesyre. Problemet med giftstoffer er selvfølgelig at det oftest er sykdommer som kommer fra utilsiktet eksponering. Det kan være vanskelig å finne kilden. Når medisiner er synderen, kan det være et spørsmål om tid før passende utskiftninger kan bli funnet. I disse tilfellene er det best å jobbe tett med en lege som tar seg av å overvåke personens fremgang.

Noen ganger er det mangel på noe som forårsaker et problem. Sammen med melkesyreosese-symptomer kan pasienter med en mangel på vitamin B1 oppleve hukommelsestap, depresjon og generell forvirring. En utdannet medisinsk profesjonell vil kunne bestemme kilden til problemene og enhver behandling som er nødvendig.

Denne tilstanden er ikke alltid det verste. Høypresterende idrettsutøvere lærer ofte å jobbe gjennom symptomene på ømme, utmattede muskler for å nå nye platåer. Nylig forskning tyder på at opphopningen av melkesyre i disse tilfellene kan forbedre evner, og skyve menneskekroppen videre enn det som normalt ville gå. Før du forsøker å bruke melkesyre på denne måten, bør imidlertid mer forskning og veiledning fra en kunnskapsrik profesjonell brukes.