Hva er de beste tipsene for tatovering fjerning etterbehandling?

Etter å ha tatt en tatovering fjernet, er det viktig å praktisere god tatovering fjerning etterbehandling. Enhver anerkjent lege som utfører tatoveringsfjerningstjenester, vil gi pasientene skriftlige og muntlige etterbehandlingsanvisninger. De viktigste overvektene i tatoveringsfjerning etterbehandling reduserer pasientens ubehag, beskytter det berørte området mot irritasjon eller infeksjon, og gir ytterligere beskyttelse mot området mot sollys i de neste månedene. Alle som gjennomgår fjerningsprosedyren, bør også være oppmerksomme på symptomer som kan indikere komplikasjoner som trenger medisinsk hjelp. Symptomene inkluderer blødning, oozing og høyt ubehag.

Mens laser tatovering fjerning vanligvis anses å være en sikker og lav risiko prosedyre, det resulterer i en betydelig brenne på stedet der tatoveringen ble fjernet. I utgangspunktet må pasientene praktisere god etterbehandling av tatovering for å klare smerten fra brenningen og oppmuntre til helbredelsen. For å håndtere ubehag, kan en pasient ønske å ta en smertestillende over-the-counter som anbefalt av legen hennes, selv om noen leger er forsiktige mot å ta aspirin. Pasienter kan også få beskjed om å bruke en antibiotisk salve regelmessig til det berørte området, og kan også bli tilbudt muligheten til å holde kule komprimerer mot stedet for å redusere smerte.

Andre tips for tatovering fjerning etterbehandling inkluderer beskyttelse av området fra irritasjon. Pasienter blir vanligvis bedt om å ikke bruke noen stoffer, inkludert kremer eller kosmetikk, til området i minst 48 timer etter prosedyren, med mindre doktoren selvfølgelig har instruert dem til å gjøre det. Selv om det er akseptabelt å dusje i gjenopprettingsperioden, bør pasientene unngå å nedsenke det berørte området i badekar, svømmebassenger eller badestamper, da dette kan føre til infeksjon. Blæring er normalt etter laser tattoo fjerning, og det er viktig å ikke plukke på eller forstyrre blister eller skur som dannes på tatoveringsstedet.

Etter tatovering fjerning, kan huden være svært følsom for solen. Det er viktig å beskytte dette området fra solens stråler i flere måneder etter prosedyren for å redusere risikoen for solbrenthet og solskader. Dette betyr vanligvis å holde området dekket av klær så mye som mulig og ha på seg en høy SPF solkrem mens ute. I tillegg bør pasientene sørge for at de kontinuerlig bruker på nytt solcreme hvis de er utenfor for betydelige tidsperioder som en del av tatoveringsfjerning etterbehandling.