Hva er de beste tipsene for nese piercing etterbehandling?

Når du får en nese piercing, er det viktigste målet å ta vare på piercing riktig mens det er helbredende. Etter riktig nese piercing etterbehandling kan bety forskjellen mellom en sunn, attraktiv ny piercing og en smertefull, infisert som vil sannsynligvis føre til arrdannelse på nesen eller den omkringliggende huden. Hovedformålet med etterbehandling av noen piercing, inkludert nesepiercinger, er å holde området rent og bakteriefri.

Ikke rør piercing før det er helbredet for noe unntatt rengjøringsrutinen for etterbehandling. Berøring av den nye piercing med skitne hender eller gjenstander gjennom dagen, selv for å justere smykker, kan øke sannsynligheten for å overføre smuss og bakterier til piercingstedet og kan forårsake irritasjon og infeksjon. Før du begynner rengjøringsrutinen for etterbehandling, må du vaske hender og alle gjenstander som kommer i kontakt med piercing i varmt vann med antibakteriell såpe.

Rengjør den nye piercing minst to ganger om dagen, men vær forsiktig så du ikke vasker det for ofte, da dette kan være skadelig for helbredelsesprosessen. I de fleste tilfeller bør en god piercingbutikk gi detaljert etterbehandlingsanvisning. Følg disse til brevet, fordi de vil forklare hvor ofte rengjør piercing, hvilke rengjøringsløsninger som skal brukes, og hvor lenge etter at piercing utføres at etterbehandlingsinstruksjonene skal følges. Det er viktig å bruke rengjøringsmiddelet som anbefales av pierceren, fordi mange typer rengjøringsmidler vil være for harde for piercing å helbrede ordentlig, og piercer vil ha erfaring med hvilke som fungerer best.

Hvis du er i tvil, hold deg til et varmt havsalt og vannoppløsning og skyll forsiktig gjennom piercingområdet, slikk området i minst 30 sekunder om gangen hvis mulig. Saltet har antibakterielle egenskaper som vil hjelpe såret å helbrede, og det varme vannet vil fortynne saltet og gjøre skylling mer behagelig og mindre hardt. Rengjøring av området bør ikke forårsake ekstra smerte. Hvis nesepiercing etterbehandlingen er svært ubehagelig, gå tilbake til piercer og be ham eller henne om å undersøke piercing for å sikre at den er sunn, og be om hjelp med riktig rengjøringsteknikker.

Ikke bruk sminke eller andre produkter som ansiktsrensemidler eller fuktighetsgivende midler til det gjennomborede området før det er fullstendig helbredet. Det er også veldig viktig å ikke endre smykker for tidlig uten hjelp av en profesjonell piercer som kan avgjøre om piercing er helbredet og sunn nok til å håndtere en bytte av smykker. Planlegg å opprettholde nesepiercing etterbehandlingen og forlate i samme smykker i minst flere uker, men opptil flere måneder eller et år, avhengig av nesområdet som har blitt gjennomboret.