Hva er de beste urter for sirkulasjon?

Dårlig sirkulasjon er en tilstand som påvirker mennesker i alle aldre og kjønn. I mange tilfeller vil bruk av noen få enkle hjemmemedisiner bidra til å lindre sirkulasjonsproblemene, og forhindre ubehagelige følelser i ekstremiteter som er vanlige med denne tilstanden. Ofte finnes de beste urter for sirkulasjon allerede i kjøkkenkrydderestativet, klar til bruk i te eller tinkturer, eller som en del av en helbredende poultice. Noen av disse viktige urter for bedre sirkulasjon inkluderer cayenne, kanel, hvitløk, ingefær og ginkgo biloba.

Langt unna er cayenne pepper anerkjent blant alternative leger som et av de viktigste kosttilskuddene som er tilgjengelige i dag. Ground cayenne har et rykte for å fôre hjertet og rydde blodet av kolesterol. Underveis bidrar urten til å fremme riktig blodsirkulasjon gjennom hele kroppen, noe som gjør det lettere for blodet å strømme normalt til ekstremiteter. Ground cayenne kan brukes alene eller i forbindelse med andre urter. En enkel te laget med en liten mengde bakken cayenne, en liten honning og en dråpe kanel anbefales ofte som en enkel måte å hjelpe sirkulasjon og også få en anstendig mengde næringsstoffer.

Sammen med cayenne, kanel og ingefær er blant de mest populære urter for sirkulasjon. Begge urter sies å hjelpe tynne blodet litt, noe som igjen bidrar til å fremme sirkulasjon i hele kroppen. Regelmessig bruk av disse to urter i te eller tinktur kan bidra til å lindre smerten forårsaket av dårlig sirkulasjon, og forhindre så irriterende problemer som føtter som er konstant kalde. Husk at både ingefær og kanel har vært kjent for å forårsake magesår når de tas i større doser. Vanligvis er en liten mengde både i en kopp varmt vann og søtet med litt honning tilstrekkelig.

Ginkgo biloba er et annet eksempel på urter for sirkulasjon som har vært gjenstand for studier gjennom årene. Det er noen bevis på at komponentene som finnes i denne urten, faktisk bidrar til å utvide blodårene, noe som igjen kan forbedre blodsirkulasjonen. Urten har også noen blodfortyndende egenskaper, noe som gjør det viktig å moderat bruk over tid. Dette gjelder spesielt hvis ginkgo biloba brukes sammen med hvitløk, som har en tendens til å redusere bindingen av blodplater.

Mens du bruker urter til sirkulasjonsforbedring, er en levedyktig måte å håndtere helseproblemet på, er det viktig å ikke forsøke denne typen terapi alene. Urter kan noen ganger virke negativt med andre urter, så vel som reseptbelagte medisiner, noe som resulterer i å forårsake mer helseproblemer enn de kurere. Før du begynner å bruke urter for sirkulasjonsproblemer, ta deg tid til å lære hvordan visse urter kan virke sammen med andre typer medisiner. Å gjøre det øker sjansene for å høste fordelene forbundet med et gitt urt samtidig som unødige bivirkninger unngås.