Hva er de beste måtene å kvitte seg med ringorm?

Ringorm er et sirkulært utslett som er forårsaket av en sopp, slik at antifungal medisiner gir den beste behandlingen. I de fleste tilfeller er antifungal medisiner tilsatt til en krem ​​base og kan gnides direkte på ringenes utslag. På samme måte er det lotioner og pulver som inneholder medisiner som er nyttige for behandling av ringorm. Noen mennesker bruker også naturlige produkter for å kvitte seg med ringorm. Mens noen hevder at de jobber, anbefaler mange leger å stikke sammen med antifungal medisiner som de vet for å være effektive.

Når en person mistenker at han har ringorm, kan han gjøre det bra å besøke en lege for en bestemt diagnose. På denne måten kan han unngå forvirrende ringorm med en annen type utslett. For ringorm utslett som påvirker huden, bortsett fra hodebunnen, kan en person finne de beste rettsmidler i disken, hos hans lokale apotek. Disse inkluderer kremer og lotioner som inneholder antifungal medisiner som dreper svampen ansvarlig for ringorm. Noen av de typer medisinene en person kan bruke inkluderer clotrimazol og miconazol, kan antifungal pulver også bidra til å kontrollere tilstanden.

Noen ganger reagerer en persons tilfelle av ringorm ikke godt på over-the-counter behandlinger. I slike tilfeller kan det være nødvendig med en person å spørre legen sin om reseptbelagte antifungale medisiner. En lege kan ordinere medisiner i lokal form for å kvitte seg med ringorm. Blant medisinene som brukes til aktuell behandling, er reseptbelagte styrke clotrimazol og terbinafin. Orale medisiner som kan brukes til å kvitte seg med ringorm, inkluderer griseofulvin og flukonazol.

Når ringorm påvirker hodebunnen, er den primære metoden for behandling medisinering tatt av munnen. For eksempel kan en lege foreskrive griseofulvin, som er tilgjengelig i både tablett og flytende form. Alternativt kan en lege foreskrive terbinafinhydroklorid, som er et antifungal medisin som en person kan sprute på mat. Dette kan være spesielt nyttig for barn.

En person kan også bruke hjemmemedisiner for å bli kvitt ringorm som påvirker hodebunnen. For eksempel kan en person vaske håret med en sjampo som inneholder selensulfid for å hjelpe til med å drepe soppsporene og hindre dem i å spre seg. Andre hjem rettsmidler eksisterer for ringorm i hodebunnen, men mange helsepersonell anser dem ikke for effektive.

Siden ringorm er svært smittsom, kan det ikke være nok å bare behandle det. En person kan også vurdere å ta skritt for å forhindre spredning. En person kan ha på seg klær eller et lett bandasje som tillater luftcirkulasjon for å unngå å spre det. Han kan også gjøre det bra for å unngå å dele håndklær, kammer, børster og andre personlige effekter.